logo ciorogarla

Dragi cetățeni,

După cele 14 zile de CARANTINĂ, autoritățile ne-au comunicat astăzi că toate eforturile noastre comune au dat roade!
Concret, conform datelor oferite de Comitetul de Situații de Urgență Ilfov, rata de incidență cumulată a cazurilor de Coronavirus din comuna Ciorogârla în ultimele 14 zile a scăzut la 4.45/1000 de locuitori.


Acest lucru permite ridicarea carantinei zonale, însă în continuare sunt necesare și se impun următoarele măsuri, care vor fi valabile de astăzi, 26 noiembrie, ora 20.00, până în data de 06 decembrie, ora 20.00.
*interzicerea activității cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor.
*activitattea restaurantelor și cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unități de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate în aceste unități.
*interzicerea activității cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc.
*interzicerea organizării și desfășurării activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte.

Hotararea poate fi citita aici

Aveți grijă de voi și nu uitați: protejându-vă, îi protejați și pe cei din jur!

Adresez salutul meu personal tuturor celor care viziteaza aceasta pagina web, iar din partea comunitatii pe care o reprezint, urez bun venit celor care deschid acest site, pentru a afla cat mai multe despre Comuna Ciorogarla.

- Victor NICULAE -

Newsletter

Contact

Ne gasiti la adresa:

Comuna Ciorogirla, Str. Sos. Bucuresti,      nr. 112,
C.P. 077055
Judetul Ilfov

Sau ne puteti suna:

Telefon: 021/313.15.90
Fax: 021/313.15.90

E-mail: contact@primariaciorogarla.ro