logo ciorogarla
Vă anunțăm lansarea serviciului public Docubox în data de 07 decembrie 2021. Prin acest serviciu public, diverse documente necesare în interacțiunea cu administrația publică locală pot fi primite la orice oră din zi sau din noapte, prin intermediul unei căsuțe poștale inteligente, amplasata la intrarea în Primărie.
Sistemul Docubox este implementat prin programul de digitalizare a administrației locale și reprezintă un serviciu click and collect care conectează cetățenii și instituția fără a merge la ghișeu sau a sta la coadă.
Cetățenii comunei Ciorogârla pot accesa secțiunea Docubox de pe pagina web oficială a Primăriei: https://www.primariaciorogarla.ro/ , unde vor putea selecta formularul necesar, îl vor completa și îl vor transmite. Înregistrarea formularului se va prelua automat, se va prelucra, se va confirma, apoi cetățeanul va fi notificat când poate ridica documentele în original.
Căsuța poștală este instalată la intrarea în Primăria Ciorogârla. Prin acest serviciu cetățenii nu vor mai depinde de programul de depunere a documentelor la ghișeu.
Adresez salutul meu personal tuturor celor care viziteaza aceasta pagina web, iar din partea comunitatii pe care o reprezint, urez bun venit celor care deschid acest site, pentru a afla cat mai multe despre Comuna Ciorogarla.

- Victor NICULAE -

Newsletter

Contact

Ne gasiti la adresa:

Comuna Ciorogirla, Str. Sos. Bucuresti,      nr. 112,
C.P. 077055
Judetul Ilfov

Sau ne puteti suna:

Telefon: 021/313.15.90
Fax: 021/313.15.90

E-mail: contact@primariaciorogarla.ro